De Nr. 1 in Cloud ERP

Een uniforme business management suite, bestaande uit ERP / Financials, CRM en e-commerce voor meer dan 40.000 organisaties.


Waarom Netsuite?

Een geïntegreerde software suite die u real-time inzicht geeft in al uw processen en u in staat stelt om meer te doen, in minder tijd en tegen lagere kosten

We zijn gewend om thuis op de bank vanaf onze iPad te werken. Documenten slaan we op in onze Cloud storage en kan overal ter wereld geopend worden. We hebben een smart-phone, smart-tv en zelfs het koffiezetapparaat is via IoT verbonden met de wereld. Waarom werken we op het werk dan nog met logge, trage en dure on-premises systemen die grote investeringen vergen? 050 IT is aanbieder van een volledige Cloud oplossing voor uw backoffice die mogelijk maakt dat u werkt zoals u thuis gewend bent.Netsuite is cloud-based, waardoor alle gebruikers altijd en overal toegang hebben tot alle gegevens en informatie ongeacht het apparaat wat ze gebruiken. Een browser en toegang tot het internet is in principe al voldoende.

NetSuite’s software suite is 's werelds grootste geïntegreerde cloud ERP, CRM en e-commerce platform. NetSuite mag wereldwijd ruim 40.000 ondernemingen onder haar klantenkring scharen. Met NetSuite kunnen ondernemingen  hun volledige bedrijf op één platform runnen, terwijl ze tegelijkertijd de IT-kosten reduceren door een gewijzigd investeringsmodel (TCO) en real-time inzicht hebben in alle hun bedrijfsgegevens.

De zakelijke consument verwacht tegenwoordig flexibiliteit van haar leveranciers. Snelle levering en producten aanschaffen wanneer het u uitkomt. Netsuite speelt hierop in door ERP, CRM en e-commerce te combineren op één online platform. Volledige integratie wanneer u en uw organisatie deze nodig hebben.

In deze korte demo van NetSuite tonen wij het gebruiksgemak van de suite, de volledige integratie en het gemak van de standaard aanwezige dashboards en rapportages.

Neem gerust contact op voor een op maat gemaakte demo voor uw organisatie.

Producten

ERP

NetSuite ERP wordt gebruikt voor al uw back-officeactiviteiten en financiële bedrijfsprocessen in de cloud, inclusief accounting, toevoerketen- en voorraadbeheer, en orderbeheer.

CRM

NetSuite CRM+ beheert de levenscyclus van de klant helemaal, van het beheer van marketing en kansen, tot orderbeheer, up-selling, cross-selling, terugkerende klanten en klantenservice.

eCommerce

SuiteCommerce combineert e-commerce, orderbeheer, voorraadbeheer, CRM en financials, en stelt bedrijven in staat een boeiende en persoonlijke online-ervaring te bieden op elk apparaat.

NetSuite

ERP

NetSuite

CRM