Onze professionals

Met een groeiende kring van opdrachtgevers profileert 050 IT zich steeds nadrukkelijker als sterke speler in de Nederlandse markt.

 

Het is ons streven een lange termijn relatie met onze klanten aan te gaan waarin eerlijkheid, professionaliteit, vakmanschap, betrokkenheid en oplossingsgericht denken een continue rol spelen.

 

Sinds 2017 zijn we het aanspreekpunt voor midden en klein bedrijven die op zoek zijn naar een partner ter ondersteuning van hun Netsuite omgeving. Van implementatie tot beheer en van customisatie tot integratievraagstukken.

 

050 IT is het bedrijf bij uitstek dat zich richt op de realisatie van uw Netsuite oplossingen. Wij kiezen bewust voor het leveren van diensten en producten waarbij gebruik wordt gemaakt van innovatieve Netsuite en Oracle technologieën en waarbij onze mensen het verschil maken.

 

Het is onze doelstelling om met Netsuite ERP, CRM en eCommerce toegankelijk te maken voor het MKB. Hierbij gaan we uit van onze meerwaarde voor u als klant en de mensen in uw organisatie. 050 IT kenmerkt zich door de betrokkenheid van onze medewerkers en de hoogwaardige kwaliteit van onze dienstverlening.

Jorryt Nijholt


Eigenaar / Senior Consultant


Jorryt is functioneel consultant met ruim 10 jaar ervaring  in financiele-, inkoop en logistieke processen.

Jorryt heeft veel ervaring met ERP toepassing in de zorg.


Naam:


Functie:


Over:

Jeroen Visser


Eigenaar / Senior Consultant


Jeroen is functioneel consultant met ruim 15 jaar ervaring in financiele, inkoop en projecten processen.

Jeroen heeft veel ervaring met overheidsprocessen. Hij blinkt uit in verkoopprocessen en projectinrichting.


Naam:


Functie:


Over:

Interesse in werken bij 050 IT? Neem gerust contact met ons op of stuur een open sollicitatie.

Vacatures

Wij zijn NetSuite SuiteFoundation Certified.

Certificering