Direct naar de inhoud
oplossingen Created with Sketch.

Oplossingen

Op basis van standaarden in de markt bouwt 050 IT op NetSuite's basis verder aan solide, best practice oplossingen. Het grote voordeel van deze zogenaamde 'verticals' is dat een implementatie van Netsuite goedkoper, in minder tijd kan en conform marktstandaarden kan gebeuren. Benchmarking wordt vergemakkelijkt wanneer gewerkt wordt met marktconforme standaarden en training van uw personeel gebeurt volgens richtlijnen die ze gewend zijn in hun branche.

Enkele voorbeelden van Netsuite verticals zijn:

Branche: Services

NetSuite biedt oplossingen en software voor professionele dienstverlenende organisaties van alle grootte en zakelijke behoeften, van 10 bronnen tot 20.000. Omdat alle NetSuite-oplossingen in de cloud worden uitgevoerd, krijgt uw professionele dienstverlener ondersteuning voor de manier waarop uw dienstenspecialisten vandaag werken, onderweg, tussen vergaderingen en on-the-fly met online, offline en mobiel toegang

Branche: Manufacturing

NetSuite's cloud-based financials / ERP en omnichannel commerce software suite is de beste keuze voor fabrikanten die een volledige zakelijke oplossing willen. De uitgebreide functionaliteit, waaronder CRM, HCM en e-commerce, biedt fabrikanten de software die nodig is om een modern bedrijf te leiden.

Branche: Software

Inkomstenbeheer kan niet meer in spreadsheets blijven. NetSuite's awardwinning financials software vereenvoudigt de complexiteit van evolueerende inkomstenherkenningsmandaten, ongeacht of een verkoop een enkele prestatieverplichting omvat, een reeks verplichtingen over een periode of diverse verplichtingen in een bundel. De resultaten zijn "altijd aan" naleving, realtime revenue intelligence en handige gegevens.

Branche: Groothandel Distributie

NetSuite is de nr. 1 cloud ERP-oplossing voor groothandel verdelers, waardoor tienduizenden snelgroeiende bedrijven met software worden ingezet om hun bedrijven te transformeren en te versnellen. Door gebruik te maken van NetSuite, kunnen distributeurs hun bedrijven runnen op een uniek platform dat IT-kosten verlaagt en uitgebreide, real-time zichtbaarheid in hun organisaties krijgt.

Branche: Non-profit

Met NetSuite's unified business management oplossing kunnen non-profit organisaties hun volledige end-to-end operaties beheren met een enkele, flexibele en krachtige zakelijke applicatie-integratie van nonprofit accounting, fundraising, CRM, ERP, inventarisatie Beheer, e-commerce en meer.

Branche: Kleinhandel

Met duizenden succesvolle implementaties heeft NetSuite een diepgaand begrip van retailbedrijven in alle sectoren en de vele uitdagingen waarmee ze geconfronteerd worden. Aangezien het tempo van veranderingen in het bedrijfsleven versnelt, met name voor degenen die nog steeds vertrouwen op oudere, on-premise ERP-systemen, hebben de detailhandelaren moeite om op te volgen.

De meerwaarde van 050 IT

050 IT is een betrouwbare partner die u kan adviseren over marktstandaarden. Wij zijn bekend met de bestaande verticals bij Netsuite en zijn voornemens om hier voor de Nederlandse markt in de toekomst eigen verticals toe te voegen.

Bent u van mening dat voor uw branche een gelegenheid is om standaard implementaties van Netsuite toe te voegen aan het bestaande arsenaal? Wij komen graag in contact met u om de mogelijkheden door te spreken.