Direct naar de inhoud
suite-apps Created with Sketch.

SuiteApps en maatwerk

SuiteApps zijn extenties van NetSuite op het NetSuite platform welke naadloos integreren in de standaard applicatie. SuiteApps zijn 'Built For NetSuite' wat zoveel betekent dat NetSuite de werking ervan garandeert, ook na de halfjaarlijkse upgrades van NetSuite.

050 IT is SDN Partner van NetSuite en beschikt over ruime kennis en ervaring in het uitbreiden van standaard NetSuite door middel van het bouwen van workflows in SuiteFlow, SuiteBuilder aanpassingen aan schermen, SuitScript extensies en SuiteTalk integratie aanpassingen.

Graag gaan wij met u in gesprek over de mogelijkheden die Netsuite parners al hebben ontwikkeld of vertalen wij uw wensen naar eigen apps op het Netsuite platform.

Neemt u gerust contact met ons op.

Onderstaand ziet u een korte demo van onze SRM applicatie die we in NetSuite hebben gebouwd:

Customisatie

Heeft u een behoefte die niet behoort tot de uitgebreide standaard mogelijkheden die Netsuite Software u biedt? Wij horen graag uw behoefte en denken graag met u mee. Onze technisch consultants delen graag hun inzicht en expertise om te komen tot een (maatwerk) oplossing die uw proces optimaal ondersteunt op het NetSuite platform.

Neemt u gerust contact met ons op.

Onze bundles