Direct naar de inhoud

Waarom NetSuite

De nummer 1 in Cloud ERP. Een uniforme business management suite, bestaande uit ERP / Financials, CRM en e-commerce.

Met meer dan 40.000 organisaties is NetSuite 10 keer groter dan de dichtstbijzijnde concurrent, wat 10 keer de middelen betekent. Uitgebreide functionaliteit met industriespecifieke ondersteuning voor een breed scala aan industrie├źn betekent dat NetSuite de manier werkt waarop uw bedrijf werkt. NetSuite is van de grond opgebouwd voor de cloud, verlaagt kosten en vermindert de moeite voor IT. Een data-model dat back-office financi├źn uitstrekt naar klantenrecords naar professionele diensten biedt volledige zichtbaarheid en vereenvoudigde integratie.

Ingebouwde flexibiliteit

Naarmate uw bedrijf verandert, kunt u uw bedrijfssysteem wijzigen. Opschalen, draaien, nieuwe bedrijfsmodellen aannemen, NetSuite's flexibiliteit stelt u in staat om snel en gemakkelijk alles te doen. Ondertussen is versie-lock een ding van het verleden. Met elke NetSuite-upgrade migreren uw configuraties en aanpassingen naadloos. Stel je dat eens voor.

Business intelligence zonder bijkomende kosten

Real-time analytics is de NetSuite gebruikersinterface. Gebruikers weten wat ze moeten doen en hoe ze het bedrijf helpen, met gemakkelijk toegankelijke rapporten en belangrijke prestatie-indicatoren. Vital business data wordt geanalyseerd en weergegeven van rechts binnen het systeem.

Commerce-ready ERP

Uw core business systeem wordt nu uw klantgerichte commerce systeem met een klantgerichte, precieze en professionele ervaring.

Ontworpen voor een modern bedrijf

Cloud-based, mobiel-enabled en gebruik makend van social, maakt NetSuite het moderne bedrijf vrij van verouderde pc-gebaseerde antisociale systemen die achter de firewall zijn opgesloten.