Direct naar de inhoud

Over 050 IT

Met een groeiende kring van opdrachtgevers profileert 050 IT zich steeds nadrukkelijker als sterke speler in de Nederlandse markt. Het is ons streven een lange termijn relatie met onze klanten aan te gaan waarin eerlijkheid, professionaliteit, vakmanschap, betrokkenheid en oplossingsgericht denken een continue rol spelen. Sinds 2017 zijn we het aanspreekpunt voor midden en klein bedrijven die op zoek zijn naar een partner ter ondersteuning van hun Netsuite omgeving. Van implementatie tot beheer en van customisatie tot integratievraagstukken.

Ons DNA

Wie zijn wij en waar staan wij voor. Om onze kernwaarden over te brengen hebben wij een DNA.

  • Samen met de klant; Voor ons betekent een samenwerking dat de implementatie voor ons niet ophoudt bij het opleveren van de software. Wij werken samen met onze klant aan een langdurige en duurzame relatie.
  • Schaalbaarheid: Wij bieden met Netsuite een product wat schaalbaar is en meegroeit met uw organisatie. Ook onze eigen dienstverlening groeit met uw behoeften mee. Nazorg is wat ons betreft geen contract wat partijen verplicht. Voor ons is nazorg het helpen bij de vraag van het moment tegen een eerlijk tarief.
  • Groningen zit in ons DNA. Wij zijn gevestigd in het Noorden en onze professionals bezitten een goede dosis Noorderlijke nuchterheid. Wij zijn er echter voor heel Nederland en komen graag naar u toe.
  • Wij hebben een groot en bestendig netwerk van experts die wij in kunnen schakelen wanneer u vraagstukken hebt die 050 IT zelf niet kan beantwoorden.
  • 050 IT kent geen klassieke hiĆ«rarchie in haar organisatie maar werkt met zelf-organiserende regionale teams. Voor ons is het belangrijk dat we een huiskamergevoel combineren met een goed resultaat. Wij luisteren naar uw wensen en adviseren u op basis van onze kennis van uw branche.
  • Veiligheid staat bij ons voorop. Wij adviseren uw organisatie op het gebied van security in Cloud en houden strikte veiligheidseisen aan waar het gaat om uw data.

Onze werkwijze

  • Implementatie: Wij ondersteunen u bij de aanschaf van Netsuite Cloud ERP en CRM en zorgen ervoor dat uw organisatie klaar is om te starten met deze nieuwe Cloud technologieĆ«n. Wij implementeren, leiden uw personeel op en ondersteunen uw organisatie tijdens en na implementatie;
  • Optimalisatie: Uw organisatie werkt met NetSuite. In deze fase kijken we naar de 'gaps' die u ervaart en eventuele extra klantspecifieke wensen die u onderkent in uw NetSuite omgeving.
  • Groei: In deze fase kijken we naar vervanging van overige legacy software in uw NetSuite systeem. Tevens kijken we hier naar procesverbetering op basis van uw data (data gestuurde management beslissingen) en naar process mining.
050 IT schema

Onze professionals

Jeroen Visser

Oprichter / Senior consultant

Jorryt Nijholt

Oprichter / Senior consultant